Auto huren op Groningen Airport

Op Groningen Airport kun je prima een auto huren. Er zijn vier bedrijven die aan autoverhuur doen. Dit zijn vier bekende bedrijven; Avis, Europcar, Sixt en Hertz. De kantoren bevinden zich vlakbij of in de terminal van de luchthaven van Groningen, afhankelijk van het bedrijf. Je kunt de vier autoverhuurbedrijven bellen of mailen, slimmer is om gewoon de goedkoopste te zoeken. Dit kan met Sunnycars autoverhuur.

Auto huren op Groningen Airport

Een auto huren op Groningen Airport hoeft dus niet veel tijd te kosten. Sunnycars kan de huurauto optie’s onder elkaar zetten en sorteren op prijs. Je hoeft alleen de leeftijd, naam, adres en woonplaats gegevens in te vullen en ook de klasse auto. Dan zet Sunnycars de huurauto’s voor je op een rijtje. Eigen risico zal worden terugbetaald bij schade en diefstal door Sunnycars. Er zijn dan ook geen verborgen kosten bij de huurauto vergelijker. Online van tevoren vergelijken werkt vaak beter dan rechtstreeks bij bijvoorbeeld Hertz boeken. De prijzen zijn dan niet zo scherp. Sunnycars heeft op Trustpilot een 9,0 – uitstekend!

Op de voucher staat nauwkeurig beschreven hoe je de huurauto het beste kunt ophalen, waar de verhuurbalie is en of je links of rechtsaf in de terminal moet. Kijk wel even uit met de gemiddelde leeftijd. Jonger dan 26 jaar? Neem dan voordat je boekt even contact op met de gratis klantenservice van Sunnycars.